Merytorycznych tematów nam póki co nie zbywa, tym nie mniej kila newsów i apdejtów organizacyjnych się P.T. Czytelnikom Bloga należy:
Primo: e-booki
Nieustająco, z sukcesem i sukcesywnie można nabywać e-booka „Apetyt na ryzyko”. Już od PLN 6,91 !!!
Więcej informacji tutaj
(link)
Secudno: Nowy e-book Ryzykonomii wkrótce !!!
Finalizujemy prace pisarskie nad naszym kolejnym ca. 150 stron liczącym e-bookiem. Będzie o zarządzaniu
ryzykiem i śmiesznie i praktycznie i teoretycznie. Mamy nadzieję rzucić na rynek wersję e-booka we wszystkich popularnych formatach, jak już to można było wypróbować w przypadku „Apetytu”. Przygotowujcie już zaskórniaki, można chociażby oszczędzać na słodyczach, „in advance” realizując noworoczne postanowienia.
ps. Nie jedzcie też – prosimy – za Redakcję Bloga, bo jej w tym stresującym świecie wciąż to słabo niestety, wychodzi mniam, mniam, mniam…
Tertio: społeczności Ryzykonomii
Trwa dobrowolny nabór chętnych dyskutantów i obserwatorów do Ryzykonomicznych społeczności na
Golden Line
LinkedIn
Facebook.
No i
Twitter-że też.
Na nich ryzykonomiczne updejty, newsy i wiele więcej.
Quatro: prasujemy
W Gazecie Ubzpieczeniowej ukazał się kolejny artykuł z cyklu Ryzykonomia autorstwa Naczelnego Bloga pt. „Obiadki bez dokładki”. Nie spodziewajcie się jednak recenzji zupy z zająca ani musu z rzepaku. Artykuł zawiera niezwykle interesujące studium przypadku społecznościowych ryzyk. Naczelnemu Bloga za artykuł w imieniu załogi Ryzykonomii składamy serdecznie gratulacje! Tak trzymaj Stary Wygo!
To tyle, wracamy za chwilę.
Zostańcie z nami, stay tuned !
słodycze ryzykonomii słodycze ryzykonomii słodycze ryzykonomii
słodycze ryzykonomii